Visitem la Biblioteca de La Florida!



La setmana passada els alumnes de 3r vam visitar la Biblioteca de La Florida. 






Les monitores de la biblioteca ens van ensenyar a buscar els llibres per les prestatgeries, 
segons l'edat i el tipus de llibre que estiguem buscant. Un cop feta aquesta aquesta petita explicació vam fer quatre activitats dividits en grups, molt semblants als Grups Interactius!!

 En la primera activitat vam crear històries amb els "Story Cubs", uns daus que ens permeten deixar anar la nostra imaginació per crear històries molt emocionants entre tots.

En la segona activitat vam poder mirar diferents llibres que feien dubtar la nostra ment... eren llibres d'il·lusions òptiques. Ens van encantar a tots!!

En la tercera activitat la monitora ens va ensenyar a fer ús dels ordinadors de la biblioteca per tal de buscar un llibre i saber en quina prestatgeria està guardat.Ara ja som experts i podem anar a la biblioteca i agafar els llibres que més ens agradin.

Finalment, en la quarta activitat vam poder gaudir d'una estona de lectura d'alguns llibres espectaculars que ens van deixar. 

VA SER GENIAL!!
Us animem a que pugueu anar cada dia, ja que hi ha llibres MOLT interessants, bonics i emocionants. A més, podem cercar informació als ordinadors i és un lloc ideal per aprendre moltes coses més!



Aquí us deixem el recull de fotografies que vam fer: