SORTIDES, TALLERS I ACTIVITATS DEL PRIMER TRIMESTRE

Un cop passades les festes de Nadal i arribant ja el CARNAVAL, us volem fer cinc cèntims del que hem fet durant el primer trimestre del curs els alumnes de Cicle Mitjà.
 

SORTIM I APRENEM  

 

El dijous 22 d'octubre vam anar a Catalunya en Miniatura. Era la primera excursió de tot el dia. Estàvem molt emocionats per anar-hi. 

En arribar vam esmorzar i vam jugar una mica. Després, uns monitors ens van ensenyar a llençar-nos en tirolina i més tard ho vam fer nosaltres sols!!! 

Finalment, vam fer una visita a Catalunya en Miniatura en un tren molt petitó!!!

 Nens i nenes de 4t

 





Catalunya en miniatura ha estat molt divertida!!! Hem anat en autocar,  allà ens hem llençat des d’una TIROLINA!!!! I hem vist molts edificis petits. Ens hem trobat amb el Dorameon i ens hem fet fotos amb ell. El que no ens ha agradat ha estat el tren, anava moooolt lent.
Nens i nenes de 3r


















MOLTES GRÀCIES VOLUNTARIS!!!!
 


Els nens i nenes de cicle mitjà us donem les gràcies per ajudar-nos a treballar en els grups interactius. Els  voluntaris ens ajuden a fer feines difícils com problemes, multiplicacions,...Però també ens acompanyen a les sortides.
Els que entren a les nostres classes són  els  pares d’alguns companys i fins i tot els fills dels mestres. 
Tots ells són molt  simpàtics i divertits i quan marxen ja tenim ganes que tornin a ajudar-nos. Ens ajuden molt a nosaltres i també als professors.
Us animem a la resta de familiars, amics,... a que vingueu com a voluntaris a la nostra escola.

Nens i nenes de 4t


EL TALLER DE L'AIGUA 

En el taller de l’aigua vam aprendre consells que ens van donar per estalviar aigua i vam jugar a un joc molt divertit per poder construir el cicle de l’aigua.  


Nens i nenes de 3r








 A LA PISCINA DE LES PLANES

Cada divendres  els  nens  i  les  nenes  de  quart   hem  anat  a la piscina de les Planes.

Quan arribàvem al vestuari ens canviàvem la roba i ens preparàvem per nedar. Ens separàvem en dos grups: els que sabíem nedar i els que no en sabíem. Els monitors ens han fet fer diferents exercisis per aprendre a nedar millor.

Finalment, tornàvem al vestuari i ens canviàvem  per marxar cap a casa.

Nens i nenes de 4t